Image
Site Loading
Social Share
Image

Licht & Geluid

LuxEvents is gespecialiseerd in de verhuur van installatie's van professionele licht, geluid en videomateriaal. Een tweede luik zijn onze specials, denk maar aan ledwalls, ledvloeren, luchters, ventilatoren, firejets, unieke klassevolle ontwerpen, kassa-units en allerhande decoratieve materialen. Wij werken graag met u samen om van uw event een succes te maken. Maar ook voor losse verhuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de planning, logistiek, op- en afbouw en bediening verzorgen; door de combinatie van onze knowhow, het toepassen van de meest moderne meet technieken en de jarenlange ervaring van onze technici zorgen zij steeds voor een uitstekende klankkwaliteit en een prima geluidsbalans, ook onder de meest moeilijke omstandigheden.

Image
Image

Complete muziekinstallatie: Een perfect op elkaar ingestelde klankinstallatie (luidsprekers, versterker, bekabeling microfoons, mengtafels ) en eventueel met discobar voor een kleine meerprijs. Om u de gewenste livemuziek kwaliteit te leveren werken we uitsluitend met A-merken

Onze Kwaliteiten
  • Vaste installatietechnieken (belevingscafé’s, zakencentra, sportcomplexen, dansscholen, feestzaal…).
  • V-partner voor bedrijfsevenementen en evenementenbureau’s.
  • Innovatieve constructies.
  • Flexibel in elk verkoopproces.
  • Specialist in Professioneel Geluid, Licht en Beeld. .
Image

Informatie nodig?
Contacteer Ons

Your name
Your e-mail
Subject
Your message